joi, 18 aprilie 2013

Preţuri începând de la 161 de lei pentru “O săptămână la munte”


Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi Federatia Patronatelor din Turismul Românesc au lansat cea de-a X-a ediţie a Programului Special “O săptămână la munte”, ce se va derula în perioada  14 aprilie -14 iunie 2013.Desfăşurat într-o perioadă de extrasezon pentru zonele montane din România, acest program a înregistrat un succes şi o cerere crescută din partea turiştilor, ca urmare a celor 5 ani de experienţă de până acum.
Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 40% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă.
Tarifele pentru un loc pe un sejur de 5 nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele:

la hotel, vilă, cabană 2*   - 161 lei / sejur
la hotel, vilă, cabană 3*  -  259 lei / sejur
la hotel, vilă 4*  - 368 lei / sejur.

Durata unui sejur este de 5 nopţi, începând duminică şi terminând vinerea, în perioada 14 aprilie - 14 iunie 2013.

Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi şi cu alte date de intrare în intervalul stabilit.
Programul “O săptămână la munte” are ca scop creşterea gradului de accesibilitate a pachetelor de servicii turistice pentru turiştii români şi, totodată, utilizarea cât mai eficienta a hotelurilor şi pensiunilor din zona montană.      
Locurile vor fi disponibile pentru toate categoriile de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de disponibilitate. Până acum, prin acest program, au fost puse la dispoziţie aproape 600 de locuri pe serie, ceea ce înseamnă că în cele 9 serii, circa 5.400 de persoane vor putea să petreaca o săptămână la munte în condiţii de tarife avantajoase.
Pachetele de servicii pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vânzare în agenţiile de turism. Pentru a afla detalii, îi invităm pe turişti să consulte site-urile pe care sunt afişate hotelurile şi agenţiile care derulează acest program: http://www.anat.ro/minipreturi/munte/  şi  www.fptr.ro
Sursa: comunicat ANAT

13 comentarii:

 1. Parca ar merita :) Chiar si in conditii de criza :) !

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut,

  Iti urmaresc atent post-urile de pe blog de ceva vreme. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
  Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
  Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
  Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
  Daca esti pe Facebook acum sunt si eu! mi-ar face mare placere sa ma adaugi la prieteni. Adresa mea de Facebook este: https://www.facebook.com/ionut.alin.3914
  Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

  Cu stima,
  Ionut Alin.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar as fi vrut sa prind si eu aceasta oferta :(

  RăspundețiȘtergere
 4. As fi vrut sa prind oferta, cat de rau imi pare! :( Ar fi fost o iesire superba, avem niste perisaje superbe in tara!

  RăspundețiȘtergere
 5. Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pe www.salveazaoinima.ro Donatorul va primi pe e-mail voucherul care il va intrebuinta pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat: timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
  Vin cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner (de aici preluati bannerele http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/) sau link in blogroll de pe blogul d-voastra.Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com.
  Va multumim!

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut.

  Programul suna foarte bine. Stii cumva care sunt conditiile de participare? Ex: Salar minim pe economie, un venit anume etc.

  Multumesc!
  Tiberiu
  http://www.imarentals.ro/

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna ziua,
  Ma numesc Galatanu Marinica si va deranjez pentru doua minute cu rugamintea sa postati cateva randuri pe blogul d-voastra, despre copilasul meu, Nicolas Galatanu care sufera de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 si avem nevoie de suma de 33.000 de dolari pana la data de 20 aprilie 2015.Operatia de celule stem are loc in Thailanda la clinica BETTER BEING din Bangkok.Sigura speranta sunteti d-voastra si va multumesc pentru acordarea citiri mesajului meu.
  Mai multe detalii le gasiti pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/
  Astept un raspuns de la d-voastra pe adresa de e-mail: cleopatra_m1@yahoo.com sau la nr de telefon 0754.764.595

  RăspundețiȘtergere
 8. Daca doriti sa plecati in calatorie la munte va recomand daca sunteti locuitor al capitalei si nu detineti un autoturism personal sa folositi serviciile firmelor de inchirieri masini Bucuresti pentru a va reduce cheltuielile.

  RăspundețiȘtergere
 9. Daca doriti sa plecati in calatorie la munte va recomand daca sunteti locuitor al capitalei si nu detineti un autoturism personal sa folositi serviciile firmelor de inchirieri masini Bucuresti pentru a va reduce cheltuielile.

  RăspundețiȘtergere
 10. Daca locuiti in Bucuresti si aveti nevoie de un mijloc de transport ieftin pentru calatorie, puteti apela la serviciile companiei noastre de rent a car Bucuresti. Detalii la 0765416139

  RăspundețiȘtergere
 11. Daca locuiti in Bucuresti si aveti nevoie de un mijloc de transport ieftin pentru calatorie, puteti apela la serviciile companiei noastre de rent a car Bucuresti. Detalii la 0765416139

  RăspundețiȘtergere
 12. Optati cu incredere pentru inchirieri auto Bucuresti ca sa aveti calatorii linistite.

  RăspundețiȘtergere